Energie aanbiedingen kado

Qurrent en Pure Energie zijn samen de allergroenste energieleveranciers. Welke keuze het best voor u is hangt af van uw verbruik en woonsituatie. In de energievergelijker kunt u het beste energiecontract vinden na het invullen van uw gegevens. Qurrent houdt zich prima overeind tussen de goedkoopste energie aanbiedingen van energieleveranciers die vergroende/grijze stroom leveren.

groene energie van Qurrent

Engie is een van de goedkoopste energieleveranciers in Nederland. Zij hebben een speciale voorjaarsdeal waarbij men uit Europees groen en Nederlands groen kan kiezen. De korting kan oplopen tot 350 euro. De groene energie van de aanbieding komt van het Nederlandse windpark Farsum wat van Engie is. Windenergie maakt 2% uit van de brandstofmix van Engie. De hoofdmoot van Engie’s energie komt uit gas- en kolencentrales (zo’n 70%).
goedkope stroom van Engie
Verder heeft Essent een energie aanbieding van 1 jaar actietarief en 185 EUR korting. De gemiddelde besparing van deze aanbieding voor een gemiddeld gezin (bij een stroomverbruik van 3000kwh) bedraagt 340 EUR t.o.v. het gewone tarief. In Nederland wordt de energie van Essent opgewekt door windmolens en biomassa. In het buitenland echter zijn kolen- en gascentrales de belangrijkste energiebronnen voor Essent (87%). Met GvO’s wordt een deel van de energie vergroend.

Duurzame energie

Energie vergelijken, Echte groene stroom, Pure energie, Qurrent groene energie, groene hosting

januari 8th, 2017 by wind